+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

Wie van de Q3: Esther

Esther Martens startte onlangs als Associate Partner & Gespreksleider bij Q3. Wie ze is, wat ze doet en wat haar gekke trekken zijn lees je hier 😉

“Hoi, ik ben Esther! Sinds kort lid van het inspirerende team van Q3. Met mijn achtergrond en energie hoop ik het verschil te maken voor medisch specialisten. Ik heb een achtergrond als sociaal psycholoog en volg momenteel een opleiding tot coach. Afgelopen jaren heb ik bij een uitgeverij van psychologische testen gewerkt en als werkgroepdocent psychologie bij de VU.

Ik krijg energie van anderen helpen zich persoonlijk te ontwikkelen en ze in hun kracht zetten. Met als ultieme doel hen, met mijn kleine bijdrage, meer plezier en geluk in werk en leven te kunnen geven. Ik verwacht daarin van toegevoegde waarde te zijn voor Q3, waar ik met heel veel mensen een praatje zal gaan maken om het brede aanbod onder de aandacht te brengen, daarnaast ga ik ook als gespreksleider aan de slag.

Dan nu nog even minder serieus, maar ook zeer zeker typisch Esther…

10 Fun Facts about me:

  • Ik krijg kippenvel van fruit met een harig huidje, zoals perziken.
  • Ik heb een half jaar in Oostenrijk en 5 maanden in Tanzania gewoond. Begin dit jaar ben ik naar Vietnam gegaan, helaas moesten we na 2 maanden al terug komen.
  • Ik vind het leuk om te koken en zelf dingen te maken, zoals brood en geitenkaas, en iedere week is het bij ons thuis taco tuesday.
  • De namen van mijn katten zijn ook aan eten gerelateerd, Taco en Noma.
  • Ik heb het snel koud en krijg dan paarse lippen en nagels.
  • Ik lach altijd het hardst om mijn eigen grappen, ik heb zelfs een keer een cursus cabaret gevolgd, maar daar ligt toch niet mijn talent.
  • Ik ben typisch Nederlands en ga ook op de fiets als het heel hard regent, met regenpak en al.
  • In het Engels klinkt mijn naam een beetje als Aston Martin, maar ik rijd in een rode eend, al gaat deze binnenkort met pensioen.
  • Mijn favoriete serie is ‘How I met your mother’

Ik denk dat jullie nu een beter idee hebben van wie ik ben en wat mijn rol gaat zijn. Mocht je meer van mij willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Drinken we samen een kopje koffie!”

Wie van de Q3?

Esther Martens