Gewoon, binnen de kwaliteitskaders

Haal het maximale uit je ‘moetjes’.

Hulp bij herregistratie en kwaliteitsbeleid

Binnen de kaders, buiten de lijntjes

‘Ik heb de bijeenkomst als zeer positief ervaren. Jullie begeleiding was prettig, laagdrempelig, neutraal en nodigde daardoor iedereen uit om alle belangrijke zaken te bespreken. Dit was de beste bijeenkomst in jaren met onze vakgroep’

De ‘moetjes’, iedere dokter loopt er tegenaan. Voor je herregistratie en eventueel ook je opleidingsvisitatie moet je nu eenmaal aan de nodige verplichtingen voldoen. Laten we daar dan maar meteen méér dan het beste van maken.

Wij zorgen ervoor dat jij op een nuttige en leuke manier voldoet aan de kwaliteitseisen. Daarbij zoeken we altijd naar een optimale mix tussen wat de kaders schetsen en hoe je daar zo efficiënt mogelijk mee om kunt gaan. Zo blijft de ‘hinder’ beperkt, ga je daadwerkelijk wijzer aan de slag.  

Gewoon, op basis van wetenschap

Als het moet, doe het dan goed

Leuker kunnen we het wél maken, ook interessanter. Door te voldoen aan alle eisen en tegelijkertijd aan te blijven sluiten bij de wensen uit jouw dagelijkse praktijk. Dat doen we bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je als individu, opleider of groep je eigen evidence-based vragenlijsten kunt samenstellen. Gebaseerd op de thema’s die voor jou relevant zijn, nu en in de toekomst.

Nuttiger maken we het ook door op een vernieuwende manier aan de slag te gaan met acties die voor jou of je groep belangrijk zijn. We triggeren je intrinsieke drive: jij bepaalt je eigen tempo, denkt autonoom en dealt met toegevoegde competitie-elementen. Heel wat anders dan de verplichte invulling van de actieplannen die je wellicht gewend bent, toch?!

Onze expertise

Verander verplichtingen in kansen

Herregistratie

Hoe je van IFMS en kwaliteitsvisitatie geen verplichtingen, maar juist kansen maakt?

Nou, zo dus

Opleidingsvisitatie

Wist je dat het evalueren van opleiderschap en opleidersteam enorme mogelijkheden biedt?

Dit zijn ze
Meer weten over onze instrumenten?

Neem vrijblijvend contact met ons op