Herregistratie: IFMS en kwaliteitsvisitatie

Van verplicht een lijstje afvinken naar de kans om waardevolle input te verzamelen en tegelijkertijd te voldoen aan je herregistratie-eisen.

‘Ik vond het een open en prettig gesprek. Jullie volgden goed wat er nodig was, waar wel op in moest worden gegaan en wat kon blijven liggen. Het element van de kwaliteiten/complimenten vond ik prettig in het geheel, daardoor kreeg de bijeenkomst een extra dimensie.’

 

IFMS en kwaliteitsvisitatie: van vakje vinken naar een zinvolle bespreking. En dat is belangrijk om lekker te kunnen werken, als individu én als groep. Natuurlijk voldoe je daarmee meteen aan de herregistratie-eisen.

We doen het samen

Wij werken nauw samen met medisch specialisten, academische centra en experts op diverse terreinen, van HRM tot onderwijskunde. Dat is een inspirerende kruisbestuiving want zo leren we van elkaar en delen best practices. En kunnen we al deze verschillende perspectieven combineren, waardoor onze methodes state-of-the-art zijn en blijven. 

We doen het samen, ook op het gebied van software. Dat betekent dat we onze evaluatie instrumenten in eigen beheer hebben. Dat levert een unieke combinatie op van inhoud en techniek. We delen onze expertise graag,  denken mee hoe je een evaluatie instrument inhoudelijk en qua vorm het beste kun samenstellen. Onze ontwikkelaars vertalen deze inhoud vervolgens naar gebruikersvriendelijke digitale toepassingen. 

IFMS, voor wie?
We ondersteunen jaarlijks duizenden dokters zodat ze snel en professioneel aan hun IFMS verplichting voldoen.

  • reguliere klinieken
  • zelfstandige behandelcentra
  • categorale klinieken
  • individueel werkzame dokters
Voor ieder wat wils 

Of je nu op zoek bent naar een standaard, evidence-based IFMS instrument of zelf mee wilt bepalen hoe jouw IFSM er uit gaat zien, dat is bij ons allemaal mogelijk. Als individuele dokter of juist samen met je groep. Ben je toe aan een volgende ronde IFMS, dan ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe het staat met je organisatie en communicatietalent. Of je patiëntgerichtheid of de mate waarin je bijdraagt aan een fijne sfeer. En als de visitatie voor de deur staat, heb je als groep de behoefte om te weten hoe je te boek staat bij anderen. Of bijvoorbeeld hoe het met de bevlogenheid van iedereen is gesteld.

Actuele, evidence-based thema’s

Wij helpen je om op een laagdrempelige en effectieve manier aan die input te komen. Met actuele, evidence-based thema’s waaruit je zelf kunt kiezen. Is dat toch niet genoeg? Dan kun je zelf eigen vragen toevoegen. Liever een gestandaardiseerd IFMS-instrument zonder zelf te hoeven kiezen? Dat kan uiteraard ook.

Overzichtelijke rapportages

Natuurlijk wordt de verkregen input op een visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te lezen manier weergegeven in je eigen rapportage. Waarbij vooral de open opmerkingen de meeste gespreksstof opleveren, zo merken we in de praktijk. 

 

Meer weten over opleidingsvisitatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op