Gewoon, goede dokters

Als het op mensenwerk aankomt, doet menselijkheid ertoe

Terug naar de kern

De dokter centraal

Onze calling? Vanuit onze expertise eraan bijdragen dat de waarden en drijfveren voor dokters weer centraal komen te staan, in plaats van processen en systemen. Daar maken wij bewust ruimte voor, individueel en in groepsverband. Zodat jij als dokter met plezier je werk kunt blijven doen. 

Leuke dingen doen, die ertoe doen en met leuke mensen werken. Vanuit die filosofie is Q3 begonnen, om er nooit meer van af te wijken. We vinden het heerlijk om te werken met hoogopgeleide, autonome, scherpe en eigenzinnige professionals. Dat daagt ons iedere dag weer uit om vanuit diezelfde mindset iets toe te voegen.

 

0
zorgorganisaties waarmee we samenwerken
0
vakgroepen en maatschappen begeleid
0
thema’s om je ontwikkeling te monitoren
Evidence-based en efficiënt

Jij en wij, we lijken best op elkaar

‘Er waren geen vage verhalen, er werd niet om de hete brij heen gedraaid. De sfeer was open en vertrouwelijk, we hebben allemaal het maximale resultaat uit deze bijeenkomst kunnen halen’

Je hebt het al druk genoeg, dus weten we dat de kans groot is dat je niet zit te wachten op ellenlang geleuter tijdens een training of begeleiding, maar dat je wel op een professionele en leuke manier wijzer wilt worden. Daarom is ons aanbod evidence-based, pragmatisch, kwalitatief en efficiënt. Altijd ‘gewoon’ goed.

We trekken graag samen op, alleen op die manier bereik je het beste. We denken en doen vanuit onze kennis en expertise altijd graag mee. Zo blijven ook wij ons ontwikkelen.  Op een gelijkwaardige manier schuiven we aan tafel. Waarbij je van ons altijd een snelle reactie en ongebreideld enthousiasme kunt verwachten. 

Zorgorganisaties waar we mee samenwerken

Neem vrijblijvend contact met ons op

meer weten over onze werkwijze?