+(073) 615 99 40 Utopialaan 36 - ’s Hertogenbosch

Gewoon, maatschappelijk betrokken

Astrid Maakt Mogelijk: kennis en middelen voor initiatieven die een steuntje in de rug verdienen.

Astrid Maakt Mogelijk

Voor altijd de 3e Q

Q3, gestart door Astrid, Rob en Myra. Begonnen met zijn drieën en nog altijd werkend vanuit de filosofie die Astrid zo aanhing: leuke dingen doen met leuke mensen.

Nu Astrid niet meer letterlijk naast ons zit, hebben we een fonds in het leven geroepen dat initiatieven steunt vanuit haar naam: Astrid Maakt Mogelijk. De naam zegt eigenlijk alles.

Vanuit Astrids naam dragen we een goed doel een warm hart toe. We zoeken telkens naar een initiatief waaraan we met onze kennis en budget iets bij kunnen dragen. 

Myra heeft haar boek ‘Vanuit het doktershart’ opgedragen aan Astrid, alle opbrengsten van dit boek gaan naar het fonds AMM.  

Het Buddyhuis

Steun voor (ex) kankerpatienten en hun naasten

Het Buddyhuis is een fantastisch initiatief, ontstaan vanuit de behoefte(n) van de patient, in samenwerking met medisch specialisten. Hier word je als (ex) kankerpatient in contact gebracht met iemand die in dezelfde situatie zit of heeft gezeten. Want als je zo’n diagnose krijgt, heb je, naast medische informatie, juist ook behoefte aan een luisterend oor, wil je tips krijgen, ervaringen horen en je eigen worstelingen delen met iemand die hetzelfde doormaakt.   

Bij het Buddyhuis kunnen patienten en hun naasten terecht. Als vraagbaak, om gezamenlijk activiteiten te ondernemen, adviezen te krijgen om de kwaliteit van leven te optimaliseren. Voor, tijdens en na de ziekte. Dit alles onder de paraplu van het ziekenhuis. 

Met inzet van de middelen uit het fonds Astrid Maakt Mogelijk, gaat het Buddyhuis een mooie volgende stap zetten in de ontwikkeling van de app ‘Het Digitale Buddyhuis’. Zodat mensen door het hele land deze steun kunnen krijgen als ze het nodig hebben!

Wij denken en doen graag mee

Laagdrempelige coaching voor A(N)IOS

Als A(N)IOS wordt er veel van je gevraagd en is het soms schipperen om je bevlogenheid vast te houden. En dat terwijl je deze calling hard nodig hebt om lekker te kunnen werken. Gelukkig komt er geleidelijk meer aandacht voor dit soort aspecten van je vak.

40% van de A(N)IOS geeft aan meer behoefte te hebben aan persoonlijke ontwikkeling. Wat het je brengt om daar aandacht aan te besteden? Toename van je veerkracht en je gedrevenheid, extra stimulans van datgene waar je energie van krijgt.

Met inzet van de middelen uit het fonds Astrid Maakt Mogelijk, brengen wij coaching binnen het bereik van iedere A(N)IOS. Omdat wij, op onze bescheiden manier en vanuit onze expertise, er graag aan bijdragen dat jij als jonge dokter met plezier je werk kunt blijven doen. 

Hoe dit er voor jou precies uitziet vertellen we je graag! Neem gerust even contact met ons op. 

Meer weten over ons fonds?

Neem contact op met ons!