+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

Maak kennis met Cara

Relatie- en kwaliteitscoördinator
#klantcontact #ontzorgen #bouwer #hartjes #cappuccino

Bouwen en ontzorgen

Dat is wat Relatie -en kwaliteitscoördinator Cara Brok graag doet. Relaties opbouwen en oplossingen aanreiken, zodat zorgprofessionals meer werkplezier ervaren en hun werk nóg beter kunnen doen.

“Mijn nieuwsgierigheid in de gezondheidszorg en mijn wens om opgedane kennis & ervaring (bij diverse digitale- loyalty bureaus) in een andere branche in te brengen bracht me bij Q3. Samen met een ijzersterk team van docenten, support medewerkers, marketeers en bevlogen bestuurders, onderscheidend zijn en kwaliteit bieden. Oplossingsgericht, op een eerlijke pragmatische manier en altijd met een glimlach!

Die glimlach verschijnt ook in het bijzijn van mijn kinderen, man, vrienden & familie, tijdens het hardlopen, bij een verfrissende yoga sessie of bij heerlijk puur eten: van salade tot taartjes en goede cappuccino.

Met plezier kijk ik ernaar uit om je te ontmoeten! Om te leren waar je behoeften liggen: wil je een afspraak maken voor evaluatie, een stap maken op het gebied persoonlijke ontwikkeling of met je team groeien? Laat het me weten, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.”

Neem contact op met Cara

Je vindt mij ook op LinkedIn, klik hiernaast op het LinkedIn icon en connect met mij!
Cara Brok
Relatie- en kwaliteitscoördinator