+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

Nóg meer kennis in huis. En dat voelt erg goed.

Vers van de pers

Q3 en Berends Que Performance bundelen hun krachten als Q3 Performance.

Dezelfde drive, dezelfde visie en een complementair aanbod. Reden genoeg voor Myra van den Goor MD, PhD en Bianca van Maldegem om samen medisch specialisten en andere zorgprofessionals te ondersteunen en enthousiasmeren op het gebied van samenwerking en leiderschap. Bevlogenheid, kameraadschap en werkplezier zijn daarbij de belangrijkste pijlers voor hen.

Nóg meer kennis in huis. En dat voelt erg goed.

Door deze samenwerking breidt Q3 niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk haar performance uit. Naast IFMS/GFMS, teamtrainingen, coaching en de leergang strategisch leiderschap voegen we cursussen toe aan ons aanbod op het gebied van persoonlijk, klinisch en duaal leiderschap. Ook gaat er een gedeelde wens van Myra en Bianca in vervulling door deze samenwerking: de database mogelijkheden van Q3 gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van klinisch leiderschapscursussen op het werk én werkplezier van medisch specialisten. Samen met Berends Que Performance, die al meer dan 20 jaar cursussen verzorgt binnen dit domein, kunnen we nog meer en beter wetenschappelijk onderzoek doen. Wij kunnen niet wachten!

Voor onze klanten verandert er aan de voorzijde niet veel. Achter de schermen werken we samen hard aan een uitgebreid aanbod voor iedere medisch specialist. De aankomende weken zullen we jullie dan ook meenemen in onze plannen en de nieuwe gezichten binnen Q3 Performance aan jullie voorstellen. Heb je ondertussen al een prangende vraag? Stel ze ons gerust!

Nieuwsgierig naar onze nieuwe Leergang Klinisch Leiderschap? Klik hier

Als eerste op de hoogte van Q3 nieuws?